Süreçten uzak durun!

Kıymetli kardeşlerim!

Yazılarımı millibasin.com da yayınlandıktan sonra whatsapp durumdan paylaştım bugüne kadar. Bu sizler için bir kolaylıktı. Ancak bundan sonra whatsapp uygulaması kullanmayacağım için, böyle bir paylaşım imkânı da olmayacak.
Sizlerden ricam, Google’dan millibasin.com u tıklayıp günlük yazılarımı buradan okumanız.

Bugüne kadar okuyup arkadaşlarınıza attınız ama sosyal medyadan paylaşmadınız çünkü korktunuz. Korkmak insanı bir durum, anlıyorum sizleri!
Bu kadar diyeyim…

Bundan sonra yazılarımı sadece siteden takip edip düşüncelerinizi de ancak sitenin yorum kısmına atabilirsiniz.

Benimle iletişim kuracağınız başka bir imkân yoktur. Sosyal medyadan da bulamayacaksınız.

O sebeple millibasin.com adresi evinizin adresi gibi günlük uğradığınız adres olsun. Bu adreste sadece hakikat olur. Haydar Baş çizgisi, duruşu ve fikri olur. Evelallah yazdığım her satırı hocam olsa ne dememi isterdi, düşüncesi ve de gönlü ile yazıyorum.Gönül sahipleri bunu hissederler.

Yazılarımı okuyanlar, Haydar Baş kokusu aldıklarını itiraf ederler. Allah, yanlış yapmayı nasip etmesin. Tek başıma da kalsam, Haydar Baş nefesi olma niyetim ve amacım hiçbir zaman değişmedi, değişmeyecek.
Varsa hakkım hepinize helal olsun. Sizler de helal edin.
Hocam ile olun ve hocam ile kalın. Hocam ile olan her türlü virüsten korunur. Hocam ile olana korona bile yaklaşamadı. Küresel katillerin ve onların sözcülerinin, bazı akletmezlerin “Korona’dan öldü!” tezgâhına gelmeyin.

Korona’dan kimse ölmedi!

Sizlere karşı yapmak zorunda sorumlu hissettiğim bazı uyarılarımı tamamladığımı düşünüyorum.

İsteyen bana inanır, isteyen davayı “çok az bir bedele” satanlara, bu nasip meselesi!

Kurumları işyeri görenler, işinden aşından olmak istemeyenler, ticaretlerinden eksilme korkusu çekenler, konumlarını davadan önemli  bulanlar, eldekini tutabilirler, konumlarını muhafaza edebilirler, ticarette kazanabilirler ama gönüllerindekini kaybederler. Ve zaten kaybettiler… Gönlünde olmayana sözüm yok, onlar durumlarında değişiklik görmezler zaten!

O büyük, insanın “beni anlamadınız!”, “bana inanmıyorsunuz!” çıkışlarını dışımızdaki insanlara söylediğini sanırdık. Bu da, ayrı bir yanılgımız oldu. O gönülle olmayı, O gönülle kalmayı, 35 yıllık sahte dostlara değiştim, bunda asla pişman değilim. Ölümsüz gönülle olanlar, ölümsüz olurlar. Ben bu kadar bilirim. Bu kadar söylerim.

Son bir not:

Seçim sürecinde, özellikle seçim sonrası, her şeyden uzak durmaya çalışın ve ne olursa olsun evlerinizden çıkmayın. Sürecin hiç bir tarafına dâhil olmayın. Kimsenin lehinde veya aleyhinde seçim yorumları yapmayın. Yapanlara uymayın. Bizlik bir durum yok. Sizleri çekmeye çalışanlara inat, tarafsız kalın!

 

3 YORUM

Alper Yigitalp

Takipteyiz

Yeni Mesaj okuduk, tanıdık ve takip ettik. Yeni Mesaj artık Yeni Yeni Mesaj oldu. Yeni meltemtv ve Yeni btp... Akpnin Yeni Türkiye'si gibi olmamalarını dileriz.

Talat

Her şey ortada

İnsanlar ikiye ayrılırlar idealleri için yaşayanlar ve yaşamayanlar diye... idealleri için yaşayanlar genelde bedel öderler ancak ödenen bedel, onların farkını ortaya koyar. Yazılarınızı okurken ,farkımızı da okuyoruz...

Hasan Taşkan

vefa

Rabbim sizden razı olsun, Haydar BAŞ hocamızın ölümsüz fikriyatını, yasayıp yansitanlara selâm olsun

YORUM EKLE

You may also like...